UA-2579505-11

Магазинът се продава и временно не обработва поръчки, за контакти: 02/902 49 22, office@xenium.bg

Вашата кошница е празна!
Magic Nuudles Зайчета и 3 3D книжки + подарък 12 месеца в Kidamom

Magic Nuudles Зайчета и 3 3D книжки + подарък 12 месеца в Kidamom

Код на продукт: 6535

Наличност: В наличност
44.00лв.
К-во:

Комплектът включва:

  • Пакет от 650-790 бр. Magic Nuudles
  • Ножче
  • Гъбка
  • 3 бр. 3D книжка с модели
  • 12 месеца забавление в Kidamom.com, което включва достъп до образователни и анимационни филми и 200 GB в „Твоят облак“- новата услуга на Kidamom, която предоставя сигурно пространство за качване на любими видеа и тяхното споделяне и гледане само със семейство и приятели

 

Magic Nuudles са революционни творчески материали, направени от царевично нишесте. Те нямат нужда от допълнителни изкуствени материали, за да бъдат използвани, а създават естествено лепило при допир с вода, поради естеството на материала, от който са изградени.

Magic Nuudles® включва кубчета, пръчици и хартия и когато децата играят, се нуждаят само да докоснат нудълса до овлажнената гъба, за да направят края му лепкав, след което с лекота да го залепят за други нудълси, хартия, кожа, дрехи и дори огледални повърхности. Използвайки своето въображение, децата имат неограничена възможност да създават каквото си поискат. До известна степен Magic Nuudles® могат да заместят пластелина и дървените кубчета или напълно да ги заменят, поради своята безопасност и липса на всякакви вредни съставки.

С Magic Nuudles можете да създавате къщи, замъци, динозаври, шапки, хора, животни, планети, ракети, бижута - ако можете да си го помислите, можете да го ннаправите!

Magic Nuudles може да остане залепен за съответната повърхност и вечно, стига да не влиза в съприкосновение с влага! Могат и да бъдат използвани отново, след първата употреба - веднъж залепено, просто издърпайте нуудъла и използвайте пак. След втората или третата употреба, нуудълсите стават не толкова гъвкави и стават неизползваеми.

Magic Nuudles са напълно биоразградими във вода. Просто ги хвърлете в мивката, или отвън когато е дъждовно, и те ще се разградят напълно, без да оставят вредни отстатъци. Почистването е бързо и лесно, тъй като нуудълите са направени от царевично нишесте и хранителни оцветители. Поставени веднъж на маса, огледала, стъкло или дърво, необходимо е нуудълите само да бъдат отлепени и да се избърше повърхносстта с влажна кърпа. Ако е на кожата, измиите със сапун и вода. Ако е на дреха, вижте инструкцията за нейното пране.

Продуктите на марката притежават всички международни стандарти за безопасност на детските играчки ASTM D4236 (орална не-токсичност, не дразнят кожата, очите и т.н.), ASTM F963-08 (механични опасности, запалимост и т.н.) и EN71.

  • Натурални и безопасни
  • 100% биоразградими
  • Екологично чисти

Още за продукта
Възраст3+
ПолИ двата
Части650-790
СъставЦаревично нишесте
Няма ревюта за този продукт.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар:

Оценка: Лош           Добър

Етикети: Magic Nuudles