Магазинът се продава и временно не обработва поръчки, за контакти: 02/902 49 22, office@xenium.bg

Вашата кошница е празна!

 

 

Едно щастливо място за играчки!

 

 

Представете си магазина за играчки на Вашите мечти. Без дълги опашки, недостижими рафтове и разпилени играчки. Без силно осветление и тежки торби. Един лесен за пазаруване магазин, посветен на игрите. Място, създадено с мисъл за Вас и Вашите деца, и за това как Вие бихте искали да пазарувате. Магазин, в който ще откриете както известни марки, така и по-специални артикули. Където възможностите за игра са безкрайни, а светът на въображението е на една ръка разстояние. И дори без да се налага да излезете от своя дом или офис.

 

Кидаланд е магазинът за играчки, за който си мечтаехте - той Ви спестява време за търсене на подаръци в последния момент, предлага Ви и тези играчки, които обучават и забавляват. Използвайте различните ни филтри и категории, за да откриете бързо перфектния подарък за Вашите деца. Защото колкото по-малко време отделите в търсене на правилната играчка, толкова повече време ще може да отделите на по-важните неща като това да изиграете игра „Не се сърди, човече“ с Вашето дете или да го научите да скача на ластик, както Вие навярно сте правили, когато сте били малки.

 

Кидаланд е онлайн магазин, посветен на Вашите деца. Целта ни е да превърнем този магазин в едно сигурно място за пазаруване на играчки и стоки за най-важните Ви същества, като се стремим те да са не само развлекателни, но и образователни и развиващи техните умения и знания. Знаем, че винаги търсите и искате да им предложите само най-доброто - затова сме тук, за да Ви помогнем.

 

Мисията ни е да Ви предложим богат избор от качествени и маркови стоки за Вашите бебета и деца и да Ви обслужим компетентно и с грижа, така че да останете доволни и да се върнете за следващата си покупка отново при нас.

 

В екипа на Кидаланд работят родители с деца, което Ви гарантира актуално предлагане на тези играчки, които са най-новият хит сред децата.

 

В Кидаланд сме на Ваше разположение 24/7… готови да играем!

 

 

Приятно пазаруване и приятна игра!

 

Екипът на Кидаланд