Магазинът се продава и временно не обработва поръчки, за контакти: 02/902 49 22, office@xenium.bg

Вашата кошница е празна!

Технически условия за онлайн пазаруване

 

 

Ползвателите използват предимно интерфейса на страницата на Кидаланд, за да закупят предлаганите от Кидаланд стоки в Сайта.

 

Ползвателите закупуват продукти от Кидаланд по следната процедура:

 

1. Извършва се регистрация в Сайт www.kidaland.com и предоставяне на необходимите данни, ако Ползвателят няма до този момент регистрация в Сайта (поръчки от Ползватели с регистриран клиентски акаунт) или подаване на поръчка за покупка от лице със статут на “гост” на Сайта (поръчки от Ползватели със статут на “гости” на Сайта).

 

2. Влизане в системата за извършване на поръчки на Сайта чрез идентифициране с име и парола, респективно, чрез използване на процедурата за подаване на поръчки от Ползватели със статут на “гости” на Сайта;

 

3. Избиране на една или повече от предлаганите стоки на Сайта. След добавянето на продукти в кошницата се появява списък с избраните стоки за покупка.

 

4. Избор на стоки от списъка на стоки за покупка, за които да бъде сключен договор за покупко-продажба.

 

5. Предоставяне на данни за извършване на доставката;

 

6. Избор на способ и момент за плащане на цената.

 

7. Потвърждение на поръчката, което има правното значение на оферта от Ползвателя до Доставчика.

 

8. Приемане на офертата на Ползвателя чрез изрично електронно изявление на Доставчика.

Вие сте завършили поръчката.

 

9. Очаквайте съобщение по електронната поща, което да потвърди поръчката Ви, съдържащо данни за достъп до сайта, така че в бъдеще да можете да пазарувате по-лесно, да разглеждате историята на поръчките си или да променяте съществуваща поръчка.

 

10. Ще направим доставка на поръчаните стоки спрямо упоменатите срокове. Ако имате въпроси за поръчката или е необходима допълнителна помощ за Вашата поръчка, можете да се свържете с нас на e-mail: magicnuudles.bg1@gmail.com  или да се обадите на телефон 02/ 820 39 00.

 

 

Последна актуализация: Февруари 2016 г.